Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
To też jest super odpowiedź
5 dni temu
Panie Zbyszku, główni akcjonariusze posiadają więcej niż 70 procent spółki. To po pierwsze.
Po drugie nie jest w interesie żadnego z nas, głównych udziałowców - sprzedawać swoich akcji, w interesie dobrze pojętym a nie spekulacyjnym. Przecież gdybym skonstruował "wydmuszkę" byłbym spalony na rynku.
A 30 lat dość ciężkiej i wytrwałej pracy - to jakby znacznie więcej, niż parę milionów zarobionych na spekulacji.
Przepraszam za brak skromności, ale uważam, że może nie tylko moje nazwisko, ale moja praca przez te lata jest o kilka rzędów wielkości więcej warta.
Dlatego wybaczy Pan, ale dość żenujące są dla mnie zapewnienia, że nie jestem spekulantem, że wiem co robię. A zresztą jak Pan sam napisał będą - raporty.
Dlatego mając świadomość, że to CZAS - będzie weryfikatorem tego co mówię i co piszę jestem spokojny.
Skonstruowaliśmy tę spółkę będąc PASJONATAMI nie tylko pomysłu ale i metody na całe życie, dlatego proszę o cierpliwość i trochę więcej zaufania.
Na pewno nie zrobię niczego, co mogłoby destruktywnie wpłynąć na losy spółki.