Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Zachowujesz sie tak troche jak stara kobieta - jeczysz ciagle ze cos cie boli i wyliczasz choroby ... Zenada. Prawda jest taka ze nikt kto ma choc pol mozgu w to nie wszedl. Pytanie co toba kierowalo ...
PS.
Przewidywany przeze mnie w weekend poziom zamkniecia (60-65gr) mamy dwa dni pozniej niz zapowiedzialem (coz ... nawet ja nie jestem doskonaly ;) )
Zeby nie bylo watpliwosci - przed wami jeszcze dluga droga w dol. Milej jazdy zycze.