Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
http://www.parkiet.com/forum/viewtopic.php?t=111870&postdays=0&postorder=asc&start=1170
jest to komentarz do wypowiedzi Koseckiego na łamach Parkietu - pochodzący z ww. forum.
"Ale "bzdety" takiego "pomysłowego" prezesa ta firma jeszcze nie miała, co wywiad to nowe kierunki działania i rozwoju a stale notują stratę, którą ukrywają pod płaszczem kreatywnej księgowości. Żądamy konkretów Panie Kosecki !!! W historii MOJA miał pan chyba najwięcej pomysłów na ratowanie firmy ale również najwięcej NIEWYPAŁÓW. Może zatrudni pan więcej młodych handlowców po studiach (i po rodzinie oczywiście) dodajmy bez kontaktów i znajomości branży aby rozkręcili interes ?
103 tys. zysku w II kw. tj. 34 333 zł zysku miesięcznie. Tyle to potrafi zarobić średnio prosperujący WARZYWNIAK osiedlowy bo dobry osiąga lepsze wyniki !!! WSTYD !!!
Moja propozycja dla MOJA !!! Zrównać go z ziemią, postawić osiedle domków jednorodzinnych pod nazwą "Twoje osiedle MOJA emerytura" (wspominana kiedyś deweloperka). Na środku postawić budkę z warzywami a za ladą prezesa Koseckiego - niech sobie chłopina posprzedaje tam gdzie się nadaje !!!
A za stróża oczywiście techniczny, niech dalej dba o ład i porządek (o zieleń) na zapomnianym przez wielki świat biznesu małym osiedlu ... z warzywniakiem pośrodku ... .Sielanka po prostu !!!
Oto jest recepta na sukces obecnego zarządu MOJ SA. "