Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
MOŻE FUNDUSZE SIĘ TRZYMAJĄ Z DALEKA... ALE JEDNAK NIE WSZYSTKIE, A POZA TYM KTOŚ SKUPUJE OPRÓCZ MNIE I TO PO BaRADZO NISKICH CENACH (nawet były próby zbić jeszcze niżej, a przecież kupować kosztem innych - bo nie wierzę, że wszyscy mają cierpliowość, czas i silne nerwy-dalej uważam, że takie manewrowanie po to, aby "wyssać" akcje od innych po tak niskich cenach nie jest uczciwe !!!) Przyznaję się, że i ja kupowałem po tak niskich cenach, ale nie zbijałem ceny " na siłę" przez jakieś tam zagrywki. Przecież ta spółka za pół ceny jest sprzedawana, a po ostatnim przejęciu PRORYBU oraz po modernizacji produkcji w ub. roku ... fakty same mówią za siebie...