~klasyk

Też tak myslalem jak ty ze ta spólłka powinna rosnąć własnie w sezonie zimowo wiosennym, ale tu chodzi widocznie o coś zupełnie innego. Po pierwsze chcę ci powiedzieć, że to nie fundusz sypał tylko prezes sprzedawał fuduszowi bądź funduszom (patrz komunikat espi) Po drugie w ostatnich dniach rówznież szły pakiety i do dziś nie ma informacji kto sprzedawał (moje zdanie znowu prezes) ale ktoś mocny musial to kupić. Jak analizowales spólke miała FANTASTYZCE przejecie NAJDROŻSZA domena kupiona w Polsce przez Oponeo.pl za 13mln zł. (jak dobrze pamietam), jednego z głównych konkurentó. Spólka co chwile dostaje dotacje na swoje projekty, odnotowuje wyżej niż dobre wyniki za kwartały oraz otworzyli serwisy internetowe na rynku zachonim ( gdzie jest według prezesa mniejsza konukrencja). Te wszystkie komunikaty nie wpłynęły zbytnio na kurs, aż do dziś. Widać, że fundusze (to moja opinia) kupują z rynku co się da i ile się da.

Co do ceny przebicie 7zl daje krótki sygnał wzrostu do 8zl. powyżej 8zł droga otwarta do nieba. Uważam osobicie, że prezes robi błąd oddając po tak niskiej cenie tak niezauważalną i niedocenioną przez rynek sólkę jaką jest Oponeo.pl

Mój post nie jest żadną rekomendacja, jest wyłącznie moim osobistym i realnym sporzeniem na obecną sytuację więc prosze sie nie kierować chęcią zakupu lub sprzedązy akcji spółki Oponeo.pl

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.