Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Wilga -bedzie słabo -chyba nie znajdą chętnych na akcje i nie dojdzie do wejścia na NC!
Kompap ;akcje pójdą tak jak Muza jestem przekonany! jak dojdzie do wszystkich ,że walka o Muzę bedzie wygrana przez Kompap. Akcje kompapu oddam po12 zł i myślę ,że bedzie to za kilka tygodni!( A Muza bedzie po 20 zł!!)Byłem przekonany o walce z akcjonariuszami Muzy ,zobaczcie dzisiejsze komunikaty -kupują nawet akcje uprzywilejowane ,które i tak nic nie dadzą w ostatecznym liczeniu ...pogubili się -super!!! Prezes Kompapu jak sprzedaje to rzadko i tylko w pakietówkach i zaraz dobiera z rynku.. nie ma interesu obniżać kursu -będzie dobrze!