~akcjonariusz

super że ktoś to wkleil

kluczowe wedlug mnie jest że nie stracili klientow, oraz to że nei zabezpieczają kursu bo to znaczy że wyniki za 2Q powinny być dobre

najciekawsze jest że banki teraz rozdają karty niby oczywiste ale zastanówmy się nad tym
banki nie chcialy być akcjonariuszem a zostaly jakby do tego przymuszone i pewnie teraz kombinują jak z tego wyjść najlepiej bez strat ewentualnie z minimalnymi czyli beda sprzedawać i pewnie by chcialy jak najwyżej
jaka bedzie cena tego nie wiem ale są spólki np boryczew ktore mają kase i specjalizuja się w podobnych branżach
cena będzie pochodną zainteresowania ale tu jest duży atut banków bo sprzedadzą pakiet dający kontrolę
jeżeli firma inwestowała w to zainteresowani powinni być i tu można szukać szansy na wzrost skokowy kursu ale raczej nie w najbliższych tygodniach
akcji nikt nie bedzie skupował na GPW bo to bez sensu tylko podbija wycenę i nic nie daje
lepiej dogadać się z bankami po cichu tak by odkupić bez wezwania

ja trzymam a że ktoś panicznie wyprzedaje jak w ostatnich dniach to jego sprawa, może pilnie potrzebuje kasy a może realizuje już nie male zyski

ja nie dokupie bo nie mam za co ale sprzedac też nie mam zamiaru bo mnie interesują inne poziomy

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.