~grzesiek

Heh, sledzilem komputronik od pojawienia sie info tydzien temu... wzrosty byly piekne.... i caly czas zalowalem ze nie mam pieniedzy zeby kupic (mialem zamrozone pieniadze w innych akcjach)... dzisiaj sprzedalem i moge wreszcie kupowac

... i tak zrzadzil los ze cena spadla milo... tak wiec ja jutro rano dokupuje (zobaczymy co sie stanie na otwarciu ale jestem juz zdecydowany kupic po tej cenie co teraz jest..o ile kurs nie pojdzie od razu do gory tak jak to bylo codziennie na otwarciu)...

generalnie to korekta musiala nastapic i na to czekalem.... dziwie sie tylko ze ludzie tak w panice nagle sprzedaja ze stratami... a pozniej odkupuja znowu jak rosnie - po wyzszej cenie... zdaje sobie sprawe ze to sa prawdziwe pieniadze w obrocie ale panika nic tu nie da....

fakt faktem dzisiejszy opad moze dac co poniektorym troche nerwow ale - spokojnie :) tak jak niektorzy pisza...(lub moze robili analize) do ok 25 zl w przyszlym tyg dojdzie... ale to tylko chwilowo.... stabilizacja tej spolki to ok 21,30zl.... tak nam w pracy dzisiaj analitycznie wyszlo... no ale to tylko teoria... pozdrawiam wytrwalych :)

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.