Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Smiesza mnie wypowiedzi tych wszystkich ludzi co tutaj pracowali i mowia ze nie mozna zarobic :):) to jest logiczne ze jak jest kots ciotą i nie potrafi sie nauczyc podstawowych rzeczy i przyzwyczajony jest do pracy nma etat to pozniej placze na takim forum .. Ja w pierwsyzm miesiacu zarobilem 3600 zl ii jakos nie mowie ze tam nei mozna zarobic a jak zmienilem 3 klientom inwestycje z 4% na 7 % i klienci sa tak zadowoleni ze do dzisiaj do mnie dzwonia i zapraszaj a na obiad to mysle ze jest to fajne uczucie , jak zmieniam ludziom konta z takich gdzie placa za nie 15 zl a teraz 0 zl to mysle ze tez jest to fajne a jak ludzie placa 760 zl za ubezpieczenia samochodu i na ten sam samochod dzieki transzy zaczynaja placic 510 to mysle ze tez jest to fajne , a wiadomo ze osoba dla ktroej ta praca jest za ambitna i sobie nie poradzila to bedzie pisac ze tam nie mozna zarobic i oszusci bo co ma wam powiedziec ,, tam jest zajebiscie ale jestem za slaby "