Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Z glownego ciagle trzymam Impexa (kupiony w zeszlym jeszcze). Z NC debiuty ale dobrych spolek (mam swoj schemacik:)). Aktualnie ze spolek na NC zostaly mi tylko:Telestrada, Blackpointa; takze mam T2I po srednio 3.05. Tutaj rodzaj akcjonariatu daje duze bezpieczenstwo co do aktualnego kursu, a aktualna wycena jak na NC wyjatkowo niska. Przychody z wynajmu nie pokrywaja kosztow dzialalnosci, ale kluczem w tej bardzo taniej teraz spolce sa posiadane do odsprzedazy nieruchomosci. Wystarczy ze sprzedadza jakas (np. te w Poznaniu lub Lodzi) i w kolejnym raporcie ladny zyk i ostra pompka powinna byc. No ale kiedy w koncu sprzedadza nie wiadomo; poczekam cierpliwie na wlasciwy kwartal.