Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Hmm, logiczna i nielogiczna. Jednak chcę zauważyć, że w projekcie uchwał jest podjęcie decyzji o kontynuowaniu działalności, a z wypracowanych "ewentualnych" zysków pokryją straty, które NIE SĄ MAŁE. Wg mnie ECARD ma jednak problem, bo prowadzona restrukturyzacja też generuje koszty. Na pewno dobrym ruchem jest sprzedaż bankomatów, ale co z pozostałymi działaniami? Abstrachując od tego zobacz na stronę spółki, wygląda jakby sprzed 10 lat. Wiem, że nie jest to wyznacznikiem tego co się tam dzieje, ale może coś w tym jest. Inna spółka (O2O) podjęła kroki naprawcze oraz decyzję o zmianie wizerunku. Zobacz co się stało z kursem, jak bardzo zadowoleni teraz są akcjonariusze. Ecardowi (zarządowi) chyba tego brakuje :(
Jeśli kogoś uraziłem tym postem to przepraszam, ale ECARD wydaje mi się być mało wyrazistą spółką na chwilę obecną.