~rob

Wyciąłem kawałek tekstu, który mógłby obrazić kogokolwiek

Powiedz SUBGENIUSZU dlaczego piszesz takie bzdety o skoku i Hurtimexie, że urośnie, że mega odjazd , że jest dobra cena, że coś się musi dziać ponieważ jest duże zainteresowanie (wolumen 30 000 zł) ;-))

1. XPLUS przy cenie 25 groszy teraz kosztuje 15 i nie było żadnej górki.
2. Hurtimex jak kosztował 50% więcej czyli 0,06 zł teraz kosztuje 0,04 zł.
3. I wreszcie SKOK, o którym piszesz, że to już lada dzień, lada chwila a kosztował 7,3 zł. teraz kosztuje 5,70 i jest w trendzie spadkowym od 07.2009.

Powiedz, jakie masz podstawy by sądzić że Skok urośnie 100/200% bo chyba nie sugerujesz się niskim FF bo to byłaby farsa.
Ja myślę, że dobrałeś się z kumpami albo sam siedzisz i spekulujesz na spółce z tak niskim FF ponieważ łatwo jest to cokolwiek zrobić i znaleźć początkującego gracza, któremu możesz wciskać kity i wyciągać kasę z jego rachunku maklerskiego.

Jeżeli jesteś inteligentnym inwestorem to powiesz nam dlaczego inwestujesz w spólki na których powinieneś stracić ok. 60% kapitału i nic nie zarobić przez okres 10 miesięcy. Wyliczyłem to z Twoich postów informujących w co wszedłeś i kiedy i czy z całym kapitałem czy tylko z częścią.

Zapraszam serdecznie do dyskusji.

Z wyrazami szacunku.
Robert

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.