~jazzy

A co w nim złego wyczytałes??? Przychody 3,6 mln. Patrząc na konkurencje, to PRAGMA miała podobvne przychody za 2007. Po 2 llatrach była wyceniana na 40 mln. Czyli odpowiednik 8 zł przy gppi. A my mamy juz połowe 2010 więc równica ta wynosi juz tylko 1,5 roku.

Raport jest sprawdzony przez biełego rewidneta. Jest w nim wszytko wyjasnione ... dokładnie wszytko. Ile kosztów sądowych itp. Jest ich sporo , spraw sądowych więc musi byc naprawde dużo. Skala windykacji imponuje.

ŻADNA, powtarzam ŻADNA inna spółka z branży nie wyjaśniła tak dobrze sowjej rachunkowaości. Nikt nie podał jak wycenia wierzytelnosci , kiedy zalicza je na zysk, ile ma kosztów sadowych itp. Nie dziwi mnie to bo nie wiem jak np. FFI wytłumaczyłby sie z warotści księgowej odpowiedającej 1400 mln zł ale to już są magicy od rachunkowosci. Tutaj jest jedynie rzetelnie przedstawione to co spółka robiła i posiadała na 2009 rok.

49 mln wierzytelności. Gdy FF posiadał 100mln juz go wyceniali na 50 mln , a teraz posiada 200. Wiec potencjał jest ogromny. Obecnie za 2009 rok spółka warta 3- 3,5 zł. Biara cpod uwage 2010 to tak około 4-6 zł

Obecne wahania sa mi obojętne, bo tu zamierzam siedziec dłużej. Ten raport mnie przekonał. Potencjał jest ogromny. Do 25 czerwca jest promocja....

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.