Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witam, założyłem temat wiec uważam, że należy sie wyjaśnienie: Cerabud kupiłem pod koniec grudnia za 0,1 pozniej za 0,18 i za 0,38...przy cenie 0,26 nadał bylem na "0" przyznaję ze sprzedałem za 0,28 z niewielkim zyskiem a przy 0,56 (bo tyle było) zysk był juz ciekawszy. Obserwuję spółkę poł roku...Więc tak: pamietacie na ile jest aneks?? ...duzo, bo 1,3. Spodziewali sie czegos co nie nastąpiło(wybicie w kosmos)-trudno...bywa. Jeśli tak by sie stało ze cena jednej akcji byłaby ok 1,2-1,4zł to mają kapitał niezbędny do przejscia na główny. Nie udało sie...przyszła wieksza korekta i kasy może brakuje, panowie drukują akcje bo nie maja na cegielnie :) a jesli aneks sie konczy i cena akcji jest 15gr to i tak są do przodu przy wywalaniu a wtedy moze być juz tylko prawdziwa kaplica. Może i kupią tą cegielnię, może, może, może....osttanio pracowali nad FF co widac było ale to i tak za mało jak na gpw. Rada? jak ktos "sra w gacie" niech włoży kase na lokate i zapomni o NC. Jak ktos ma średnią zakupu 20-25gr na moje oko na bank w tym roku nie straci mimo emisji. Moge zdradzic swój plan: sprzedalem po 0,28, kupie za tą samą kasę tylko wiecej akcji-kiedy? myślę że wszyscy dobrze wiedzą-powodzenia wszystkim :) Tomasz600