Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
a ja myślałem że sprzedałeś megainwestorze :), a jak tam GPPI kupiłeś jak radziłem poniżej 1 pln pamiętasz jak mówiłem że taniej nie będzie :) i kto z nas 2 miał racje, a ty dalej siedzisz na tej wydmuszce FFI i się łudzisz że zawojujesz świat , a to tak naprawdę spółka bankrut którą zjadają odsetki od zaciągniętych kredytów gratuluje wyczucia i dobrej inwestycji. Jedynie czego mi żal to tych ludzi których nagoniłeś na zakupy, ale nie mam do ciebie pretensji bo ty sam robisz tak jak tym biednym ludziskom radzisz czyli kupujesz drogo a sprzedajesz tanio, Mucha pamiętaj nie tędy droga tani naganiaczu haha :) zapraszam na forum GPPI bo coś ci mina zrzedła a twoje komentarze są coraz słabsze bez polotu i rzadsze przez co nie mamy z kogo szydzić :) Pozdrawiam. P.S. tych którzy wierzą w ciebie odsyłam na forum FFI, VENO i inne na których się udzielałeś i dawałeś dobre rady jak zostać milionerem i "zarobić" w kilka dni minimum - 50% jak nie - 90%, Ludzie nie słuchajcie tego dawcy kapitału, bo on nawet do pasienia gęsi się nie nadaje, ale to wasze pieniądze i wasza sprawa