Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
janie dzwoniłem do szefowej twojego kierownika od produkcji i dostałem zapewnienie że nie może być takiej rzeczy jak jawna informacja w firmie o współpracy z Virtual Vision S.A. Więc nie dziw się panie janie że twój kierownik od produkcji o niczym nie wiedział. Dopóki umowa nie zostanie sfinalizowana wy naganiacze, święte krowy i ujadający o niczym będziecie mieć pole do popisu.
ja wam coś powiem, jeżeli Virtual Vision nic nie robi i według was niczego nie będzie robił to co ty tutaj dziecino robisz? Tracisz czas na rozmowę o czymś co jest niczym?. Idź se na kghema czy innego petrola i ujadaj jednen z drugim.
mecha... idź na venio i stawiaj barykady hipokryto i znawco biznesu. Jak tam twoje inwestycje na ff i venio kiedyś obejmował akcje na górce? widze że masz nerwy z tego powodu skoro tutaj pitolisz od rzeczy i nudnie. ziewwww smutne wasze życie:)