~jazzy

Oj mecha mecha.... Dla ciebie mecha to mewa ma racje juz od roku. Szoda że juz 3 postepowania PRAWOMOCNIE PRZEGRAŁA i nikt nie uwierzył że byłą w błędzie - a za każdym razem na kilka stron udowadniała jaką to ma rację - potem ty sie przyłączałes twierdząc że skoro tak pisze to cos w tym musi byc - i co?? i nic nie było. Wskaż mi te sfałszowania w raporcie o których mówisz!!! Ja nic nie widze. Jeżeli korektę przeporwadzoną zgodnie z przepisami oceniasz jako fałszerstwo to życzę powodzenia. Jakiekolwiek koretky w przeszłości(ja nie umiem żadnych znaleźc) zostały już uwazględnione w bieżącym raporcie. Spółka zminiła system prezentacji wyników i stad komplikacje w niektórych przeliczeniach - stąd hipotetyczne wyjaśnienie co znaczy to pojęcie i jak sie spółka zachowa gdy taki błąd zostałby wykryty.

Wskażcie mi gdzie nastapiła korekta!!!!!
Nawet gdy gdzieś była to wpłyneła na wynik za ten kwartał..... Chcesz mecha powiedziec że gdyby nie "błędy " to zysk GPPI byłby jeszcze wyższy??? Na dniach wyniki postepowań. Niezależny biegły rewident pozytywnie ocenił sprawozdania więc nie pisz głupot. Takie głupoty mozna pisac o każdym raporcie.....

WIem że nie wierzyłes w spóke i myślałes że tylko FF i PRAGMA potrafią windykowac. Potempa i Nowak maja kilkunastoletnie doświadczenie - co widac w wynikach. GPPI z powodzeniem goni konkurencje. Jeszcze sporo brakuje ale kapitalizacja 6 mln jest nieporozumieniem.

Jak nie chcesz kupowac to nie kupuj.....

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.