Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witam
Przestańcie bajdurzyć o super wynikach za I kwartał 2010.
Mostostal Export to spółka budowlana.Do tego znaczącą większość robót ponoć wykonuje w Rosji.Budowlańcy w zimie zawsze są z robotami ,a co z tym idzie z przerobem i zyskiem w plecy.Wiem,że Leśne dziadki potrafili i potrafią dokonać papierowych cudów zwłaszcza z zyskiem operacyjnym.Ale ile można?
Szcególne moje uznanie dla napaleńcow ,którzy weszli w papier przy notowaniach 2.35-2.20zł za akcję.Tak się tworzy armia dlugoterminowców.To kolejni umoczeni na Mostku.
Nie liczcie,że bez spekuły nasz papier pójdzie do góry.To typowa KISZONA.Przestańcie wreszcie pisać o panu N.Czy nie potraficie zrozumieć na czym polegała ta zagrywka
Inwestorzy od siedmiu boleści.Przepraszam za ostre słowa ,ale jak o tym myślę zaraz mi skacze adrenalina.Jeszcze raz przepraszam.Obecne notowania Msx to typowa śmieszność.OBROTY prowadzą do spadków .Starsi gracze na Mostku to znają i cholernie dobrze pamiętają.
Pozdrawiam jato
PS Leśnym dziadkom mówimy stanowcze NIE.Do ŁOPAT ,a nie do kierowania spółką
BRACIA SOŁTYSI na traktory i na Warszawę.