Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Kupowałem na początku marca średnio po 2,82 a sprzedałem po 3,92 więc nie jestem mistrzem łapania dołków i górek :) PZU nie planowałem kupować ale wszędzie "specjaliści" pisali że to nie może się udać i że na debiucie będzie wtopa więc kupiłem. I tak w tym czasie na giełdzie były spadki więc kasa leżałaby niepotrzebnie na koncie. Co do przyszłości IPX to zobaczymy, nie liczę na wzrosty po wynikach bo dobre wyniki są już w cenach. Na razie jestem na gotówce i obserwuję.