Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
klipperek jak zwykle na posterunku! :)
Swoje odezwy powinieneś kierować do zarządu i pracowników WILBO, ale takie nagminne naganianie na inwestorach nie robi wrażenia. Każdy opiera się na cyferkach... raczej nie na krzykach takich jak powyższe.
Odnośnie martwienia się - nie martwię się, bo WILBO nie jest moją inwestycją życia. Zresztą w chwili obecnej już nie mam tego papieru - liczby są zbyt konkretne, by z nimi dyskutować, więc przesiadłem się na bardziej dochodową spółkę. Może tu jeszcze wrócę, gdy zrealizuję zyski, bo Wilbo ma potencjał do wzrostów, tylko chętnych na papier brakuje.