~fanek_franek

Podzielę się swoim odczuciami w tym temacie, bo kiedyś potrzebowałem doradztwa...Najpierw pytałem kolegów którzy "bawią się" (tak to dobre określenie) w biznes. I jak mi zaczęli podpowiadać to mało nie skończyłem na bruku z masą długów...każdy był mądry bo mówił nie o swoich pieniądzach... W końcu doszedłem do wniosku zeby powierzyć to specjalistom. Jeden ze znajomych (tych bardziej rzetelnych) polecił mi żebym zrobił sobie biznes plan...myślałem ze to prosta sprawa ale szybko okazało sie że nie za bardzo:-p Przegląając strony w internecie znalazłem stronę www.ckdhetman.pl i w ofercie mieli tworzenie biznes planów i ogólne doradztwo finansowo-inwestycyjne. No to umówiłem sie na spotkanie i zaczęliśmy współpracować. Przygotowali mi ten biznes plan, pomogli wprowadzić go w życie i teraz zatrudniam 60 osób, firma się rozwija a CKD Hetman dalej są moimi "osobistymi doradcami". Podoba mi się u nich też to, że wszystkie sprawy załatwiane są u mnie w firmie, i żadnych dokumentów nie wywozi się z firmy co daje mi poczucie bezpieczeństwa. Więc jestem happy i płacę niskie prowizje od działań CKD po dziś dzień - i to moja historia odnośnie profesionalnego doradztwa:-)

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.