~Arturo

na moje oko to raczej nie to
wydaje mi sie ze po prostu ta spolka do ktorej wniosl akcje aportem potrzebowala 'aktywow'

zalozmy ze spolka, ten perfekt, chce sie o cos starac, nawet niech to bedzie zwykly kredyt, wystarczy wniesc do niej aktywa - tu w postaci 5mln akcji i juz zabezpieczenie np kredytu jest

akcje zostaly przeniesione wlasciwie to nawet nie w rodzinie - ze uszczesliwil szwagra na przyklad, ale przeniosl sobie do spoleczki ktora nawet w nazwie ma jego nazwisko

w jakim celu - nie mam pojecia, wg mnie najbardziej prawdopodobne zwiekszenie aktywow tej spolki perfekt

informacja wg mnie neutralna
choc ostatnio jakby cos zaczelo sie sypac z rekawa, wiadomosci
a to ze wypowiedzieli umowe doradcom z wdmu, a to wywiad z prezesem, z ktorego wlasciwie nic nie wynika, bo nawet sam nie umial sie ustosunkowac co do emisji, czy bedzie, a jesli tak to jaka, czy z pp, czy kierowana

napomknal cos o stadionach, o tym wszyscy wiemy, ze przetargi sa i powinni do nich stawac, sprawa stadionu rozstrzygnie sie chyba cos kolo 10 maja, mogliby tam np razem z wasko wystartowac, nawet bedac malym podwykonawca wasko, zawsze to juz cos

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.