~++++++++++++AG+

Witam;
Pozdrawiam solidnych solidnych wytrwałych akcjonariuszy mso
Ciezko dzis mi się pisze jetem dopiero po informacji o katastrofie ale zycie płynie nadal.
Z góry przepraszam za małe litery i brak polskich znaków ale cala strone prawa mam bezwładna i ciezko jest mi tak pisac. 2x udar

Zajmijmy się akcjami
Czym tłumaczyc obecny zastój moim zdaniem wyczekiwaniem na sygnał
Dzis trudno kupic akcje za 3 zł trzeba przebijac obroty spadły – nikt nie sprzedaje mało kupuje bo musza przepłacac a czekaja nainfo tak moim zdaniem będzie do publikacji raportu za 1 kw potrm lekko płn na 3,5 potem oferta sprzedazy jakies 4,5 i na koniec roku min 5 zł
Obecnie pakiet większościowy ma fundusz który jest od Zarabiania wiec tanio kupił od Estończyków firme wyprowadziła prosta w kasie pancernej zostawia 8 mln zł i dobrze prosperujaca firme czytajcie:
http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,33647,0,0
czy ktos z Was kiedys sprzedawał samochód czyścił go ? dlaczego? Nawet woskował?
Żeby dostac lepsza cene ludzie w Mieszko ostro pracuja często na czas określony SA zyski to w raporcie będzie wykazane wszystko po to by podbic cene akcji potem \bedzie sprzedaz i znowu górka zleca się spekulanci i odleca zostani twardy akcjonariat i wyśrubowany kurs
Do raportu stanacja na tym poziomie możliwa lekka zwyzka spadac naprawde nie ma z czego – tylko przy swiatowej korekcie 3,4 gr ale jak policzyc prowizje nie warto wychodzic powroty SA kosztowne
KTO KUPI MIESZKO na 1000% inwestor branżowy fundusz raczej nie bo firma jest wyprowadzona na prosta – to jest firma która generuje zyski a nie straty i w sejfie ma 8 mln
Ładnie unicredit puszczał info o przejeciach przez Mieszko inwestycjach to podbija cene a tak na prawde to oni z tego wychodza i znowu cos innego znajda co się da naprawic i dobrze sprzedac działaja jak handlarz samochodów tylko na wieksza skale
KTO TO KUPI na pewno inwestor branżowy z kraju lub jeszcze lepiej z zagranicy wtedy byłaby jazda jak na amice kto ferrero elitte nie wiem z krajowych tylko 2 firmy jutrzenka bo pasuje portfolio a wedel za drogi Mieszko za mniejsze pieniadze moznz ładnie wypromowac ale uwaga jtz będzie zadłuzona co pozwoliła niewielkie inwestycje ja wolałbym maspex z Wadowic ma kase jak nie ugryzie wedla to wezmie Mieszko :
http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,33647,0,0
z maspexem będzie ładnie się rozwijac jednak jak jtz da lepsza kase to wezma kogokolwiek tak czy owak drodzy akcjonariusze akcje kier. Płn. Cierpliwości
TRZYMAMY!
A.G.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.