Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
zbych: gdzie Ty widzisz pozytywną reakcje rynku ?
wiesz, gdybym ja np. miał orco za 10E, i nagle pojawiłby sie na rynku gracz z 1mil akcji, które sobie kupił 'na boku' za niewiele ponad 5E, to myślisz, że byłbym szczęśliw ?
Raczej pomysłałbym, że ktoś mnie 'oszukał' delikatnie mówiąc
Owszem, nie mam nic przeciwko dodrukowywaniu Akcji, ale na zasadach, że są zapisy i każdy może kupić!, a nie w ten sposób, że obecny kurs jest 7.5E, a ktoś kupuje za niewiele ponad 5E.
Jedyny z tego plus jest taki, że Orco będzie miało w kieszeni 6mil E więcej - ale co z tego jak strata była 250mE
pzdr
shp