Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
http://www.gazetatrend.pl/
2/ gdy czytałem ten tekst to miałem wrażenie, że był to wypowiedź z przed 10 lat. Wcześniej czytałem podobne.
3/ 7000 $ w 1978 r. około 600 tys. zł. to była super zaliczka na życiowy start.
Niestety nie każdy mógł liczyć na takie szczęście.
4/ Patrząc z boku myślałem, że największym biznesowym błędem Pan Z.Jakubasa było kupienie w szczycie hossy internetowej (rok 2000) OPTIMUSA od Pana Kluski za 350 zł.
Co zostało z OPTIMUSA każdy widzi.
5/ Co do MENNICY trzeba się zgodzić, że 1000% przyrostu kapitału to dobra zaliczka na sukces tak jak było w przypadku POLNE - operacja to hasłem wyjście z PLA BGK.