~hmmm

szkodliwość czynu w tym wypadku niewielka, ale obrazuje, co mogą zrobić chłopcy z gpw, a my im możemy naskoczyć...
otóż ...
wystawiłem wczoraj z rana na S pakiecik 58k po 0,07 zł w jednym zleceniu (to ważne!), o 13:11 zaczeli mi go rozbierać; najpierw 2k, potem 3k(13:45) potem 1k(15:00) następnie 5k (15:43), znowu 5k(16:05) i jeszcze raz 5k(16:07) ... 16:10 .... czas na małe podsumowanie: z 58k poszło 21k, zostało 37k i spokojnie czekam na dogrywkę, bo przecież moje zlecenie pierwsze ... 16:20 ... pierwsza transakcja: 50k akcji po 0,07 (jakież zdziwienie: nie moje!) następna transakcja 27 K po 0,07(jest fajnie: moje), trzecia transakcja 15k po 0,07(niefart: nie moje), ostatnia transakcja 7k po 0,07(również nie moje !!), zostało 10k niesprzedanych akcji, mimo, że przemieliło się ok 100k papiera po 0,07 a zlecenie miałem pierwsze!!
można się fajnie bawić ?! i to bez alkoholu ! i
co o tym sądzicie ?

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.