Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Widzisz leszczu :)) ja juz petrolka sie pozbyłem , co prawda nie gram na DT , ale dzisiaj wolałem byc ostrożny. Zarodek mierny , bo mierny , ale dwa klocki drogą nie chodzą
A Wy tu skiśniecie :))) równie dobrze mogłeś 2 klocki stracić.Nie przyznasz się przecież.Następnym razem napisz że zarobiłeś milion. Załóż stronkę internetową i daj podgląd w twoje inwestycje, możesz zrobić to anonimowo.Krótko mówiąc udowodnij jaki kosior jesteś.Pieprzysz a dowodów nie widać żadnych .skrańcuj bajerkę