~Badziewiak

No i jeszcze jedno
Człowiek ustala sobie przez ileś tam lat jakieś zasady a potem trzymając się ich niby to zarabia ale traci niedoszłe zyski jakie mógłby uzyskać
Może należy w obecnej chwili nie kierować się jednak chciwością bo ma dwie strony
Jeśli już ustaliliście co dana firma robi i czy to robi dobrze zaś wyniki będzie poprawiać to nie lepiej ze swoich zasad w tym momencie zrezygnować?
łatwo powiedzieć trudno zrobić bo gdyby np cena spadła poniżej ceny sprzedaży to nie ma sprawy i bez wpisów jakichkolwiek zbieram co do wzięcia i siedzę sobie cicho na papierku obserwując dalsze wydarzenia
Jednak mam spokój tego rodzaju, że teraz Wy decydujecie czy papier będzie droższy czy tańszy a ja zdecydowałem już wcześniej
Droższy nie będzie dlatego Wam oddałem i poprzez Waszą głupotę dostanę ten papier z powrotem taniej
Dopiero po wynikach okaże się czy dobrze zrobiłem stawiając jakiekolwiek zakupy
jeśli wyniki będą do jak to inni mówią do d... to przecież nie stracę sprzedając ten papier po cenie cokolwiek niższej od przyszłej ceny zakupu

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.