Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witam mój problem wygląda następująco.Prowadzę działalność gospodarczą jest to firma jedno osobowa. Komornik zajął moje firmowe konto w całości na którym były środki z zapłaconych faktur za sprzedane towary czyli to nie była cała kwota mojego dochodu tylko pieniądze które były na następne zakupy towarów i utrzymanie firmy z tych pieniądzy to ok 30% to mój zarobek. Moje pytanie czy komornik ma prawo zająć wszystkie środki z konta nawet te które nie są moim dochodem?