Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
przestań martini o sii i niejakim pawle wielgusie ta sama klika co knf napisz do niego to dostaniesz odp żebyś wytoczł sprawe z powudztwa cywilnego ,zawsze pisałem że to bananówa i moga zrobić co chcą sobol dostaje w łape bo inaczej tego nie mozna wytłumaczyć to taki putin w knf albo łukaszenka dozywotni prezydent,mnie to akurat nie wzruszyło bo przezyłem kupe takich akcji ,nic im nie zrobicie ,siedza czytaja to i smieją się prosto w twarz ,co maja mówić ci po 600 w petrolu ? albo umoczeni w biotonie nie wspominając tych odcietych z fona czy pcg którego sam juz debiut to był jeden wielki wał i co prokuratura robiła śledztwa i zapadł jakikolwiek wyrok ? tak że kazdy kto wchodzi w te sławy krauze bala solorz niebrzydoski patrowicz i reszta tych sław to niech najpierw się głeboko zastanowi a nie pózniej szukanie pomocy u allaha ,dalej bedę pisał że ten cały knf skończy jak pzpn wszyscy wiedzą że ludzie są okradani w świetle prawa tak działa ten nasz cały system zjebany rodem z prl-u ,prokuratura ,sądy i td co oczka dopiero sie otworzyły ? mozecie iśc na skarge do pana boga chyba że macie duza kasę na prawników i chęci wieloletnich procesów w polsce w stanach strasburgu i pewnie na jakiś wyspach pipalidos albo h,,,wie gdzie