Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
nie wiem jak Scenarzyście ale mi twój nick bolec nie kojarzy się z jak to ująłeś, jakąś niezaspokojoną potrzebą. Tak mi sie jakoś po prostu zrymowało. Ale jeśli już koniecznie szukasz skojarzeń to raczej wskazałabym inny kierunek. Słowo, które jest synonimem słowa bolec nie musi oznaczać przecież jakiejś części ciała ani w ogóle nie musi mieć podtekstu erotycznego, jak sugerujesz. Synonim bolca może przecież określać po prostu człowieka o pewnych, powszechnie uznanych za negatywne cechach.
Miałam nie odpisywać, ale pomyślałam że jednak raz można pozwolić sobie na zejście do twojego poziomu intelektualnego.