~obserwator

Dnia 2010-03-20 o godz. 14:11 ~Bea napisał(a):
> A jakie w ogóle są tam podstawy? Dodam że mam doświadczenie
> w bankowości a po tym co piszecie nie wiem czy sobie wogóle
> tą firmą głowę zawracać

Podstawa jest różna, w zasadzie to chyba nikt nie wie czym to jest spowodowane i sądze że nie każdy wie że tak jest. Od 1400 do 2000 tys brutto, większość ma 1600 brutto.Pomijając tych którzy podobno pracują na umowę zlecenie gdzie niby maja zarabiać krocie bo zyskami dzielić sie maja na połowę, ale głosów zadowolenia też nie słychać było.
A premie to jak sobie wypracujesz, dostajesz ja pod stołem i ciężko sie było o nią uprosić.
wskazówki
- jeśli nie masz innej pracy to nic do stracenia
- trzeba być stanowczym w rozmowie z szefem
- negocjuj zarobki
nie jest wcale tak strasznie-to forum, mało kto sie pozytywnie wypowiada wejdz na jakie kolwiek inne dotyczące pracy tak samo negatywnie o swoich pracodawcach piszą.
Jeśli sprzedaż dużo to i zarobisz ale na rozwój i awans nie licz.
Jeśli masz pytania to pisz na forum, chętnie odpowiem.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.