Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Rozumiem, że ALOIZY to wolantariusz, który nie mając prawdopodobnie już pieniędzy skacze sobie po forach ponad 300 spółek na GPW, każdą się jednak mądrze interesuje i życzliwie doradza.
Trudno mi wyobrazić sobie siebie samego w roli przeglądającego forum spółki, która mnie kompletnie nie interesuje i nie mam zamiaru w nią inwestować.
Jednym słowem Don Kichot !!
Jeszcze raz zaproponuję: porównaj sobie wykres ferrum i np. hutmena ( i np vistuli - szyją garnitury i koszule oraz biżuterią KRUKA - jakby co) - inne problemy, inny zarząd inny właściciel, inny produkt - a wykresy podobne.
Jeszcze raz w skrócie, ALOIZY:
Dwa lata właśnie mijają. bełkoczesz.