Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jeżeli Twój nick uległ skróceniu i dodatkowo adres IP uległ zmianie (był: 217.113.225.* a teraz jest 85.89.170.*) to nie zostałeś zidentyfikowany :-) Sorry.
Tu nie chodzi o to kto jakie batony czy kloce dla kogo potrafi postawić a o coś co się dzieje na walorze od dłuższego czasu (a co najmniej od publikacji bardzo dobrego w moim przekonaniu raportu z dnia 15.02.10) Dla mnie to co się toczy wydaje się mocno zagadkowe. A dzisiejsza dogrywka pokazała, że zbliża się dzień przesilenia. Z jednej strony wygląda na to, że ktoś systematycznie wychodzi z papiera (MKS ?) A z drugiej strony tę podaż ktoś cały czas konsumuje co sprawia, że kurs od bardzo długiego czasu jest w kanale ok. 17-18 gr. Pytania: czy to MKS wyrzuca akcje ? Jeśli tak to ile im zostało ? No i dlaczego znakomite wyniki finansowe które moim zdaniem świadczą o tym, że spółka wychodzi na prostą (pokażcie mi spółkę na NC która w jednym tylko Q4 miała przychodu ze sprzedaży 9,7 mln zł) nie przekładają się na kurs akcji ? Zagwozdka pozostaje. Obok spokoju co do losów spółki i kursu akcji w dalszej lub bliższej przyszłości.
Mozza(rella) jeszcze raz sorry za słowa. Ciężki dzień i tak jakoś wylałem frustrację na forum.
Pozdrawiam,