~szeregowy pracownik

mozesz wierzyć badź też i nie ale z Twojego post-u wynika jednoznacznie iż nic nie wiesz ale próbujesz udawać mądrą i wszystko wiedzącą. Właśnie takie osoby sieją zamęt, tworzą plotki i przekłąmują przekazując wiadomości dalej. Odpowiadając Ci to na pewno nie jest IP z Wrocławia (ale zapewne Ty wiesz lepiej) a nazwałem sięszeregowym pracownikiem gdyż o Nas tak właśnie się mówi i trzeba sie do tego przyzwyczaić. Zresztą Ty i tak pewnie tego nie zrozumiesz. Nie chcę nikogo bronić z Wrocławia ale wypisywanie imion na forum i oczernianie innych ludzi świadczy o Twojej kulturze osobistej. Zresztą Twoje słownictwo wogól prosi się o pomstę do nieba. Wiesz tak jak pisałem tyle co sobie wymyślisz gdyż jakby Ci ludzie "na górze" nie myśleli o firmie to zapewne dawno byśmy jużwszyscy nie pracowali. Spojrzyj na to wszystko z szerszej perspektywy bądź porozmawiaj ze swoim kierownikiem, ADM-em, RDS-em to dowiesz się wszystkiego jak to wyglada, zresztą kto z osobą o taki zasobie słownictwa bedzie chciał rozmawiać. Dziwię się że wogóle jeszcze pracujesz skoro tak wszystko Ci się nie podoba. Idąc za Twoim tokiem rozumowania to moze zwolnijmy prezesa i podzielmy się jego wynagrodzeniem - będzie więcej niż po kierowniku, ADM-ie, RDS-ie czy DRG. Jeśli chodzi zaś o myślenie to właśnie to robię w przeciwieństwie do Ciebie i myślę odpowiednią cześcią ciała a nie ........ tyle. Zastanów się co i jak piszesz.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.