~inwestorek

Dobry wieczór .
Po ponad tygodniowym odpoczynku od pracy , codzienności , no i giełd wszelkiech , wróciłem do domu . Trochę się poobijałem na stokach w Zakopanem i Małem Cichem bez jakiejkolwiek kontroli na podłodze, raczej skupiałem się miękkości upadków
Moje zdanie - wyniki mogą byc pod kreską ,ale z widoczną poprawą , lub miłe zaskoczenie mały in +.
Poza tym moje koniki : - Patentus - nieznaczny plusik
- Bumech - odpalił , czy nie za mocno ??????????????
- SZAR - sam nie wiem co mnie pokusiło kupić tydzień temu 20 tyś po o.15 , raczej pod wpływem forum . Zarobkiem raczej z forum nie mam zamiaru się dzielić i w poniedziałek sell.
Forex - EUR/USD - stop loss nie pozostawił złudzeń i zostawił parę pipsów , a NSD/CHF siedzi z 65 in +

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.