~edward

Pisałem w poprzednim dla innego uzytk. wątku dlaczego tak a nie inaczej opisywałem prognozowaną cene. Nie bede sie powtarzał - chesz przeczytaj, nie to nie, mam akurat twoja opienie na ten temat w poważaniu.
O co mam pretensje ??
O to ze wiadać było jak na dłoni pewne momenty w tej spolce jak ostatni dzien zapisu an WZA, odpuszczenie przez Pietrzka (moze chwilowe) itd itd. Kurs był po okolo 16zł max, liczac człowieka srednio ogarnietego w przedziale 15zł plus minus szło akcje sprzedać. Idac do sedna o to mam pretencje ze cały czas piszesz jak to jest zarąbiście, jaka to super spolka i ze same kokosy na niej. A oboje wiemy ze nie do konca to jest prawda. Przykład dzisiejszej wyceny na poziomie plus minus 11.50 pokazuje jak łatwo w kilkanascie dni stracic 25% kapitału a najgorsze jest w tym wszystkim to ze pomimo tej straty ty dalej wypisujesz te brednie o trzymaniu, i super perspektywach i to juz, za moment, za niedługo...
Wez wiec sie nie kompromituj, i poprostu odpuść, bo byc moze jakis poczatkujacy przeczyta te twoje wypociny i straci jeszcze wieksze pieniadze.
Co do rurociągów, to infa wklejane sa tu juz od 2 lat, zwłaszcza ten na wschód, jakos nigdy nie miało to znaczenia przy kursie Fer ale to wiedziałbys gdybys był tu dłuzej...

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.