Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Przepraszam za osobiste wycieczki, trochę mnie poniosło :)
Nie martw się prawdopodobnie jutro Komputronik spadnie jak ludzie ochłoną po Techmeksie. Jak dla mnie może, bo teraz lubię Agito (już 4 paczki do mnie dotarły - szybko, tanio i dziewczyny miłe przez telefon)
Ortografia. Błąd jak błąd, niestety w szkole byłem lepszy z matematyki niż z polskiego :)
Pozdrawiam
ps. to nie ja zgłosiłem Twój post do moderatora, teraz już naprawdę postaram się nie zabierać głosu bo jestem w mniejszości i psuję szyki tym którzy być może z tego co tu piszą żyją...