~Mateusz Galiński

Witam !

Jeśli Chcecie wiedzieć jak działa dana firma to sami się z nią zetknijcie.Nie żyjemy już w totalitarnym państwie i nikt nikogo do niczego nie zmusi.To forum przypomina darmowe portal dla nastolatek traktujące o ciąży.
W całej Polsce można spotkać niekompetentnych ludzi bez względu na ich wiek czy wykonywany zawód.Wiek nie gra tu roli tak samo jak i firma ,z której dany delikwent pochodzi.
Ja osobiście mam gdzieś czy człowiek ,który DOBRZE zarządza moimi finansami ma 20 czy 35 lat.Ważna jest praca.Jeśli jest dobra to polecam go dalej.
Mam produkt Aegon od 7 lat-opłaty są ZNACZNIE wyższe niż wspomniane 1.95% a mimo to wyszedłem na swoje i zdecydowanie zarobiłem :) Nie wolno porównywać tego do lokaty bo lokaty po odliczeniu opłat raczej nie obsypią nas złotem.Plan zakładał szybszą spłatę kredytu i tak działa.Jeśli ktoś boi się okresu 10 lat to nie rozumiem czemu bierze kredyt-to dopiero złodziejstwo...20 lat oddaję 7000 zł miesięcznie.Dom był tego wart ale suma czasami przygniata.Dzięki mojej inwestycji już za 3-4 lata pozbędę się tego kredytu.Aegona założyłem sobie sam za pośrednictwem ich biura sprzedaży.To dobry produkt i BARDZO tani w porównaniu do innych.
Co do samej firmy nie spotkałem się jeszcze z doradcą (kiedyś miałem okazję ale nie miałem czasu) ale nie widzę z tym problemu.Jeśli okazał by się konowałem to szybko by wyszedł z mojego domu,A jeśli byłoby ok to czemu nie dać mu możliwości wzięcia na swoje barki odpowiedzialności za moje inwestowanie czy kredyty.Ja już dość się tym namartwiłem...

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.