Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
masz racje pisząc że spółka już teraz ma C/Z ~10 napisałem nieprawdę - chodziło mi raczej o to że spółka od połowy roku generuje już bardzo przyzwoite zyski do tego prezes "przepraszając" za tak późny raport za IV kw dodał że inwestorzy będą zadowoleni - zakładając że nie kłamał powinno być znowu na poziomie c.a. 1,5 mln :)
no a na ten rok spółka ma już kontraktów na ponad 100 mln najwięcej w historii
tez jestem zły ze nic sie tutaj nie dzieje a mam tego papierka prawie 60% portfela
Tobie jednak mimo wszystko poradze troche wiecej cierpliwosci i opanowania :)
i podchodzenia z dystansem do tego co inni pisza na all forach - chociaz moja pomylka nie byla zamierzona :)