Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Tak chyba tez mysli zarzad tej firmy, zeby wykorzystac dotacje unijna na wykreowanie
dobrego produktu.
Wiem, ze nie jest to wszystko proste, jest duza konkurencja na rynku etc. ,ale ja zadaje sobie pytanie, czy Pwrmedia i jej zarzad potrafia, czy tez maja tylko zdolnosci do "stymulowania" kursu akcji celem.................
No wiemy, o co chodzi))).
Ponadto zastanawiam sie, ze gdyby ta firma miala potencjal, czy nie znalezli by sie
powazni inwestorzy, czy to prywatni, czy inne firmy, ktore zasililyby ja
zastrzykiem kasy i pozwolily na wykorzystanie mozliwosci i rozwoj.
Jak na razie, tak sie nie dzieje.
"Dlubia" tam cos dla Siemensa, dochodzi outsourcing, i "mecza" sie z firma.pl.
Co z tego, ze nie maja kredytow ? Dla mnie lepsza sytuacja jest, jak firma bierze
kredyty i sie rozwija
JKW