~ferdek

pisałem z Panem badziewiakiem i wziąłem do serca winda do 29.01 i nawet sprawdzałem w pok czy to jest ostateczny termin na to by się zapisać na walne - wywaliłem 28 i 29 rano - co by nie gadać papier mocno sie przegrzał i gdyby nie pietrzak kurs teraz by był nie na 12,3 ale na 7 albo niżej . I nikt od razu nie zrobi cudów w firmie - to , że mówi kurs niedowartościowany - to niech gada - tylko czemu nie kupuje jak kurs jest niżej ? kupie ferrum ale poniżej 10 , albo nie kupie wcale ! Powodzenia a jak ktoś ma od 60 zł to powinien dawno zrobić stratę np na 4 zł i zarobić na czyms innym a to sprzedać po 14 - 15 i cieszyć się zarobkiem .trzeba grać portfelem a nie patrzec na to co sie nie udało , bo nigdy nie odrobicie raz straconej kasy! pomyślcie o inwestorze co by kupił petrol po 500 zł i teraz ma 15 a za miesiąc nic ...

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.