~martin1980

Ja wczoraj sprzedałem 4092 sztuk po 0,17groni po 0,29 nie udało mi się wyskoczyć,wczoraj był duży sygnał sprzedaży , a kupiłem te akcje po 0,14 groni.Natomiast dzisiaj na 2 fixie pojawił się sygnał kupna dlatego odkupiłem po 0,18 groni i 0,19 groni , razem mam akcji 5842 sztuki.Mi się też wydaje,że już raczej nie spadną do 0,14 groni.Zauważyłeś akcjonariuszu Skyeurope? że jak główny rynek akcji jest na czerwono , to Skyeurope na zielono i odwrotnie.?Szukam w necie jakiś nowych info na temat tej spółki, ale nie znalazłem nic Jak coś byś znalazł jakieś nowe info to wklej linka OKI?

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.