Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witajcie po parodniowym odpoczynku na nartach:) concept polecam wyjechać chociażby w nasze polskie góry jak do egiptu nie jedziesz;) No cóż tak czytam czytam i z każdym Twym postem gdy próbujesz się tłumaczyć ze swoich posunięć cały czas wydaje mi się że brniesz w ślepą uliczkę i widać wyraźnie, że jesteś najzwyklejszym naganiaczem. Koledzy dobrze zrobili, że trochę poszpiegowali po innych forach przynajmniej zobaczyli z kim mają do czynienia. Zadam Ci jedno pytanie skoro jesteś zawsze pewien swoich inwestycji po co piszesz te słodkie wypociny na forum i zachwalasz wszem i wobec? Z tego co piszesz widzę, że większość inwestycji Ci się zwraca z nawiązką i pogratulować, ale po co gdy już zakupisz akcje zaczynasz swoje wywody? A gdy sprzedasz również nie zapominasz poinformować gawiedzi, która ślepo wierzy takim jak Ty o tym, że właśnie się skróciłeś. Pytam z czystej ciekawości PO CO? Odpowiedź sama się ciśnie na usta ale oczywiście chcemy poznać Twój punkt widzenia? No może za szeroko ująłem nie wszyscy pewnie chcemy ale ja i jak widzę co najmniej paru forumowiczów:)