~takaityle

Dnia 2006-03-31 o godz. 19:40 ~wrocławianka napisał(a):
> czy ktoś miał do czynienia z firmą Pani
> Walewskiej,interesuje mnie czy praca która proponuje to nie
> kit jakiś????????

Otóż ja naiwna korespondowałam tą firmą poprzez pocztę e-mail. Dopiero po wysłaniu danych ze zdjęciem, zadzwonili do mnie z ofertą pracy w Genowie. To ok. 300 km od mojego miejsca zamieszkania. Warunki były takie: praca od zaraz jako pomoc domowa u rodziny z małym dzieckiem, żona Rosjanka zostaje ze mną w domu, mąż w pracy cały dzień, dostaję mieszkanie na tej samej ulicy+wyżywienie za darmo. Kiedy chcę to idę, mam pomóc ugotować posprzątać itp. W wakacje jadą na Sardynię bo mają tam mieszkanie więc biorą mnie ze sobą lub jak sie dogadam jadę do siebie. Płaca 700- 800 euro miesięcznie z tym że firma jako pośrednicy zabierze mi część pierwszej wypłaty. hmmm... odmówiłam bo za daleko i... właśnie.... czy aby naprawdę tak było?

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.