Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
wg mnie warto tam pracowac. pracuje tam od trzech miesiecy i szczerze mialam na ta prace wywalone. spotkania w pracy to glownie rozmowy towarzyskie ze wszystkimi a z tego tylko 1h pracy. pracuje kiedy mi sie podoba. za "przepracowanie" moze 30h dostalam prowizje w wysokosci 2,400 przez co bylam w wielkim szoku. szkolenia i seminarum nie zrobilo na mnie wrazenia (bo naczytalam sie tego typu forum) za to kasa jaka dostaje zmotywowala mnie dopiero do dzialania. pracujac w markecie na wykladaniu towaru zarabialam 3,42 na godzine to mimo wszystko wole zaplacic za e bilety i dojechac do klieta czy poswiecic 1zl zeby zadzwonic do klienta a przynajmniej zwroci mi sie to. i nie jestem ztyrana po pracy za to pije sobie kawe czy herbate i rozmawiam na wiele tematow z ludzmi. bylsam osoba niesmiala natomiast praca w ovb to pozytywne dla mnie doswiadczenie poniewaz nauczylam sie byc bardziej bezposrednia, kiedy oszukaja nie przy kasie w sklepie mam odwage pojsc do kierownika i powiedziec o tym. niedawno zwinelabym paragon zabrala zakupy i jak szara mysz poszla do domu.
jesli ktos pracowal w ovb to bedzie wypisywal glupoty poniewaz uwaza ze duzo zrobil i za duzo kasy przeznaczyl na zatelefonowanie do klienta i 2 bilety. jesli nie sprobujesz to ie dowiesz sie jak jest naprawde.