Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
nie myślę że tylko zahary może wiedziec, ale skoro taki aktywny to pomyślałem, że zawodowiec;)
dzieki panowie za odzew, ale drogi Mirku wyjaśnij mi proszę po jakiej cenie kupować skoro w arkuszu notowań nie widzę aktualnych ofert (tak jak na regulowanym, a nie mam wykupionych notowań całości w bm) wiadomo, że najlepiej jest jak najtaniej, ale może jest jednak jakiś podgląd aktualnych wydarzeń no bo jak zrobę zlecenie na akcje hefalu po 15,90 i nie uda mnie się kupić to skąd pewność że jak dam zlec.16.30 to nie przepłace
domyślam się że dla was to głupie pytania ale każdy kiedyś zaczyna więc proszę o wyrozumiałość
pozdrawiam