Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
To co dla jednych jest sufitem dla innych jest podłogą. A twoj sufit jest pare pięter pod moja podłogą. Nie wiem jak dlugo pracujesz w tej firmie, ale nie za dlugo raczej - na pewno nie kilka lat. Ewentualnie podszywasz sie pod szeregowego pracownika i piszesz jak to swietnie. Jak ktos jest masohista to ma tu swietnie. To prawda. Pracuje jakies 8 lat i uwierz z roku na rok jest coraz gorzej. Jesli dostałes sie po znajomosci i masz ciepla posadke na jakims stanowisku kierowniczym albo dyrektorskim to nie dziwie sie ze ci sie podoba. Kolejna rzecz - tu nikogo nie zwalniaja za nieprzestrzeganie procedur - powody zwolnien sa losowe i nie maja nic wspolnego z sensem. Uczciwosc wobec klientow? Buahahahaha. Co moze powiesz mi ze ktokolwiek prowadzi swiadomą sprzedaż? Buahahahaha. Rozbawiłes mnie. Nikt przy zdrowych zmysłach nic by nie wział na warunkach proponowanych przez bank. A TWOJA OCENA NIE MA NIC WSPOLNEGO Z OBIEKTYWIZMEM DYREKTORSKI PACHOLKU. Ale to nic nowego. Wielokrotnie spotykałam w tej firmie takich jak ty.