~lukasz

ty chyba jedna ręką już gruche walisz jak to piszesz, bo co 2 litera przekrecona
ja kupilem troche po 1.2 i 1.16 sprzedalem po 2.49 bo byl opor i odkupilem wiekszosc po 2.01 teraz nie wiem po ile sprzdam bo at mi nic w tym wzgledzie nie mowi.
Wiem ze to gowniana spolka i ja sie dziwie tym co biora po tej cenie. Ale i tak wiem juz ze nie strace bo nawet jak spadnie do 0 to bede na plusie.
ja duzo kupilem fast fianance bo wiem ze to dobra spolka co przynosi godne zyski i choc juz nie namawiam po 0.80 groszy to wiem ze jednak na cos te pieniadze ida
na tym gownie mam 160% zysku i chyba bede mial 200% przed wza ewentalnie przed splitem ale powiem szczerze nie kupilbym tej spolki dla fundamentow.
jasiek pytales sie czemu taka podaz sie wlaczyla, otoz jak przejrzysz wykres to zobaczysz ze spolka dlugo chodzila po 2.49 - 2.80 i duzo osob mialo po tej cenie kupiona ta spolke i oni czekali zeby wreszcie wyjsc z tej spolki bo niedawno ilosc pieniedzy ktore mieli w tej spolce zminiejszyla im sie 5 krotnie i ci ze stalowymi jajami co nie ucieli strat w pore teraz sprzedaja po cenie po ktorej kupili.
Ale spolka przebila te opory wiec nie wiadomo gdzie ja wywali,
Natomiast ja jestem uczciwym czlowiekiem i powiem ze ta spolka to gniot i nie bede naganial na kupienie spolki w ktora nie wierze ze jest dobra spolka.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.