Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
szkoda gadać
wczorajsza sesja zanegowała cały z wysiłkiem wypracowany wzrost do 18 zł.
jestem prawie pewny że przyplątała się tu spekuła, która obraca między sobą akcje - wskazuje na to obrót, bo
po pierwsze - Szkopek i Cieślar nie sprzedają!
po drugie - Kowalska też nie sprzedaje, bo nie ma komunikatów a chyba nie jest aż tak głupia żeby nie bać się wcale kar od KNF
po trzecie - mają miejsce dziwne przeparkowania akcji, 5 tys. na przykład
po czwarte - ja mam 4 tys akcji + parę osób z forum daje ok. 25 tys. akcji, więc skąd ten wolumen?
co do spekuły, jeżeli mam rację i dogadali się z Zarządem czeka nas tu jazda kikaset procent ale niestety wcześniej będzie selekcja!
za miesiąc wyniki za 4 kw.!
czekamy!